BOY VAN MECHELEN

B. van Mechelen elektrotechniek & beheer is in eigendom van Boy van Mechelen, begonnen als elektromonteur bij de firma Jaba Tech BV.
Jaba Tech BV was het voormalige elektrotechnische installatiebedrijf van mijn schoonouders waar ik jaren de vaste collega ben geweest van mijn schoonvader. Na het pensioneren van mijn schoonvader heb ik er voor gekozen om zelfstandig verder te gaan als eenmanszaak onder de naam B. van Mechelen elektrotechniek & beheer.

B. van Mechelen elektrotechniek & beheer is een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering. Kwaliteit staat bij ons voorop, uiteraard tegen een scherpe prijs. Onze werkzaamheden lopen uiteen van het voorzien van nieuwe elektra in woningen, het vervangen, of uitbreiden van een groepenkast, het aanleggen van extra stopcontacten, het ophangen van een lamp, het aanleggen van elektra in de tuin tot het aansluiten van uw internet- en televisie-aansluiting. Kleine en grote projecten: wij zijn u graag van dienst.

Meer dan 10 jaar ervaring

Diverse grote en kleine projecten zijn tot volle tevredenheid van onze gewaardeerde klanten uitgevoerd. Meer dan 10 jaar timmeren wij aan de weg.
Bent u op zoek naar een allround elektro specialistisch bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.